fredag 24. desember 2010

God julBare en uke igjen av 2010. Året gikk så fort. Det gjør vel kanskje alltid det. Men det har samtidig rommet så mye. Synes alltid dette er en litt spesiell tid. Som et lite vakuum mellom det gamle og det nye året. En oppsummering. En stund til ettertanke. Hvor bar det hen? Hva skjedde egentlig? Er jeg nærmere drømmen, eller lengre fra?

Jeg har kjøpt meg en almanakk for 2011. Foreløpig har den bare blanke sider. (ja bortsett fra Dok11 i uke 11). Gleder meg til å ta den i bruk, liker følelsen av at jeg kan fylle sidene, dagene, ukene, med akkurat det jeg har lyst til. Få plass til alt jeg ikke fikk plass til i år. Prioritere det jeg vil gjøre mer av. Tenke gjennom - hva er det egentlig jeg vil gjøre mer av? Hva er det som virkelig betyr noe. Som gir energi? Som gir den gode følelsen.
Venner og naturopplevelser vil i alle fall komme høyt på den lista. I årets siste rolige uke er det bare å lade opp til nye gode dager og hyggelige overraskelser! Det er alltid mer rundt neste sving enn vi aner!

God jul!

3 kommentarer:

  1. Fine bilder, kloke ord, God Jul.

    SvarSlett
  2. Flotte bilder og kloke ord. Ble Så inspirert da du besøkte Tønsberg Kameraklubb i desember.... Ønsker deg et godt nytt år. Og følger spent med på bloggen din.
    Mvh

    May Britt

    SvarSlett